Loading..

De Verleiding

Vorig jaar kondigde Maarten Westra Hoekzema in De Openbaring het einde van de wereld aan. In een fascinerende uiteenzetting liet hij ons begrijpen dat we niet meer lang te leven hebben. En nu, net voor het eind der tijden, heeft hij door wat we nodig hebben om paradijselijk te leven. En dat we daarvoor moeten verleiden. Want daar draait alles om.

Verleiding is essentieel om een heerlijk leven te leiden met veel vrienden, nog meer geld en een fantastische levenspartner.

Maarten Westra Hoekzema ontpopt zich in deze voorstelling nog verder tot alwetende goeroe. Hij vertelt je exact hoe je moet verleiden, zodat je krijgt wat je wil hebben. Hoe je het best reclame maakt. Hoe je een gammele auto voor een veel te hoge prijs kunt verkopen. En vooral hoe je met overweldigend succes een vrouw of een man moet versieren.

Sun 24 November 2013
De verleiding
Beauforthuis
Antwerpen - BE
Geweest

Fri 18 April 2014
De verleiding
Utrecht - NL
Geweest

Fri 25 April 2014
De verleiding
CC de Schakel
Waregem - BE
Geweest

Sat 22 November 2014
De verleiding
de warande
Turnhout - BE
Geweest

Mon 04 February 2019
De verleiding
Beringen - BE
Geweest

Vier sterren in de theaterkrant

" Westra Hoekzema speelt een spannend spel. Hij blijft continu in zijn rol als gladde, überpositieve inspirational speaker en legt ondertussen uit, in risicoloze stappenplannen, hoe je vrouwen (of mannen verzekert hij ons, maar het perspectief blijft stevig bij de heteroseksuele man) moet versieren (geïnspireerd op het boekje The game van Neil Strauss). Als je eenmaal vrouwen kunt versieren, zo gaat de redenering, dan kun je alles: auto’s verkopen, solliciteren op je droombaan, leukere kinderen krijgen. Het komt allemaal neer op verleiden."  

Lees verdere recensies in PDF vorm

Wouter Hillaert, De Standaard

"Het wonderlijkste is nog dat Westra Hoekzema zijn verhaal verkocht krijgt: een slimme combinatie van tonnen harde cijfers en zijn eigen bescheiden naturel."

 

ZoveelToneel

De Verleiding is een sprankelende voorstelling die wel iets wegheeft van standup comedy. Westra Hoekzema verveelt nooit en overtuigt als een gladde verkoper die te pas en te onpas zijn eigen truckjes op het publiek uitprobeert. Als ik buitenkom, heb ik haast zin om prompt iemand te gaan verleiden. 

lees meer 

 

 

 

 

 

 


© Maarten Westra Hoekzema | All rights reserved

Schrijf je in op de mailinglijst