Loading..

De mooiste tijd van ons leven

Twee jeugdvrienden komen na lange tijd weer eens bij elkaar voor een kampeerweekend in de natuur. De een, een werkloze vrijgezel die -na de zoveelste mislukte relatie- terug bij zijn moeder woont, de ander met vast werk, een vrouw, drie kinderen en een huis op afbetaling. Ze willen dringend bijpraten, het is veel te lang geleden dat ze elkaar zagen.

De mannen maken de balans op van hun leven. Ze zijn beiden eind dertig: moet de mooiste tijd nog komen, of hebben ze die al gehad? Herinneringen aan vroeger -toen alles nog kon en mocht, en niets moest- confronteren hen met hun huidige bestaan én doen de vraag rijzen of ze niet uit elkaar zijn gegroeid.

 

Concept: Maarten Westra Hoekzema
Tekst en regie: Stefaan van Brabandt
Spel: Maarten Westra Hoekzema en Wannes Cappelle
Lichtontwerp: Sander Salden
Productie: Zomer van Antwerpen en Theater Aan Zee
Portretfoto: Alexia Leysen.
Scènefoto’s: Sigrid Spinnox

 

 

voorstellingen

recenties

 

Concertnews: **** 

Een voor dertigers zeer relevant ‘De mooiste tijd van ons leven’ blikt dus terug op de kindertijd en zet ernstige vraagtekens bij de keuzes die volwassenen (al dan niet bewust) gemaakt hebben

 

GVA ***

Moet de mooiste tijd van ons leven nog komen, of ligt die al achter de rug? Op een open plek in het Sint-Annabos, rond een kampvuur met op de achtergrond het zomerse geluid van krekels en een oranjekleurige zon die achter de bomen verdwijnt, spelen Wannes Capelle en Maarten Westra Hoekzema een prachtige tragikomedie rond die vraag.


© Maarten Westra Hoekzema | All rights reserved

Schrijf je in op de mailinglijst